Houten Vloer Schuren en Oliën

Op het moment dat u uw houten vloer schuren en oliën wilt laten uitvoeren is het goed om uit te kijken naar een ervaren parket specialist, zoals MP Schuurtechniek. Ons bedrijf heeft alles in huis voor een vakkundige en complete renovatie behandeling van uw houten vloer en stelt alles in het werk om volledig aan uw wensen te voldoen. Zoals u van een specialist in parketvloeren mag verwachten, gebruiken we altijd uitsluitend de meest hoogwaardige schuurmachines die bovendien perfect worden afgesteld op uw vloer. Op deze manier kunnen we goed toegerust aan de slag gaan met het gefaseerd schuren van uw parket. We vangen aan met grof schuren en gaan daarna door met middelgrof en vervolgens dus fijn schuren. Dit is de ideale manier om alle bestaande vlekken en lelijke plekken van het hout te verwijderen. Nadat de hele vloer geschuurd is, kunnen we hem oliën voor de beste bescherming.

Waarom uw Houten Vloer Schuren en oliën

Het is goed om na verloop van tijd voor uw houten vloer schuren en oliën te kiezen, omdat deze methode ervoor kan zorgen dat de vloer weer helemaal als nieuw wordt. Aanwezige krassen, putten, deuken en slijtsporen worden verwijderd en ook hardnekkig vuil wordt volledig weggehaald. We zijn in staat om zelfs de meest beschadigde houten vloer terug te brengen in zijn oorspronkelijke schitterende staat. Dit draagt tevens bij aan een verlenging van de levensduur van uw houten vloer en voorkomt dat u dus een grote investering in een nieuwe vloer moet doen. Zodra uw parketvloer voorzien is van een behandeling van schuren en oliën, is hij tevens een stuk eenvoudiger schoon te houden. De vloer wordt namelijk voorzien van een nieuwe beschermlaag, die stof, vuil en vocht afstoot.

Houten Vloer Schuren en Oliën

Voordelen Houten vloer Schuren en oliën

Door te kiezen voor de houten vloer schuren en oliën in uw woning geeft u hem weer zijn prachtige oorspronkelijke aanblik. Het patroon van het hout wordt met de matterende olie heel mooi uitgelicht en ziet er weer echt natuurlijk uit. Uw kwaliteitsvloer van hout is op deze manier helemaal klaar om de blikvanger van uw interieur te worden. Het mooiste is dat dit altijd in een kleur gebeurt die u wenst, want u heeft de volledige zeggenschap over de kleurkeuze bij uw parketvloer schuren en oliën. Een bijkomend voordeel van deze renovatie is dat uw geoliede houten vloer gemakkelijk bij te werken is in het geval van een kleine kras of verkleuring. Door simpelweg een beetje olie op het plekje aan te brengen camoufleert u hem dus heel eenvoudig, zonder dat er een verschil in kleur of glans zichtbaar is.

Tips Houten vloer Schuren en oliën

Zodra de renovatie van uw mooie houten vloer is afgerond, is hij weer uitstekend beschermd tegen de viezigheid van alledag. Wel doet u er goed aan om meerdere keren per week de vloer vrij te maken van zand, stof en ander vuil. Hiermee kunt u dus voorkomen dat het zich vastzet in het hout en voor vervelende schade aan uw parketvloer kan zorgen. Ook is het aan te raden om uw parket eens in de zoveel tijd een grotere onderhoudsbeurt te geven. Hiervoor raden we een intensiefreiniger en vlekken verwijderaar aan, zodat u al het aanwezig vuil volledig kunt verwijderen. Door nadien een onderhoudsolie op uw houten vloer aan te brengen, zorgt u er dus voor dat ook de beschermende laag over het parket in een goede conditie blijft.

35 Jaar ervaring in het Houten vloer schuren

MP Schuurtechniek is een bedrijf met 35 jaar ervaring met een houten vloer schuren en gaat ook voor u graag aan het werk. Onze parketteurs zijn Bona gecertificeerd en hebben een opleiding tot allround parketteur op zak. Om erachter te komen wat uw wensen zijn met betrekking tot de renovatie van uw parketvloer, komen we graag met u in contact. Per mail of telefoon kunt u direct een afspraak maken voor een vloerinspectie bij u op locatie. Zo kunnen we dus precies zien wat de mogelijkheden voor uw houten vloer schuren en oliën zijn en natuurlijk kunt u alvast een mooie kleur olie kiezen uit onze vele kleurstalen.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button