Houten Vloer Schuren Wijk bij Duurstede

Vroeg of laat krijgt elke houten vloer te maken met ontsieringen. Deze kunnen klein zijn, maar ook groot ingrijpend. Op dat moment is het prettig om te weten dat u dergelijke problemen volledig kunt laten oplossen. De keuze voor houten vloer schuren Wijk bij Duurstede is perfect als u schade als krassen, verkleuringen en slijtagesporen compleet wilt verwijderen van uw parket. U doet er dan wel goed aan om een vakman in te huren. Hij beschikt over de juiste apparatuur en heeft alle benodigde kennis om uw houten vloer professioneel te herstellen.

Houten Vloer Schuren Wijk bij Duurstede: Uw lokale specialist

Ons bedrijf genaamd Houten Vloer Schuren Wijk bij Duurstede staat al vele jaren bekend als de absolute specialist in de regio. Wij richten ons op parket renovatie in zowel woningen als bedrijven en gaan tot het uiterste om het allermooiste eindresultaat te behalen. Bij ons kunt u dus uitgaan van 100% perfectie bij het werk. Alsof dat nog niet genoeg is, mag u bij ons ook rekenen op de garanties van een echt CBW Erkend bedrijf. Uitstekend vakmanschap, een meerjarige garantie op het geleverde werk en een uitmuntend advies zijn slechts een paar van de pluspunten die wij u bieden.

35 jaar ervaring als erkend parketteur in Wijk bij Duurstede

De benodigde kennis en expertise voor houten vloer schuren Wijk bij Duurstede hebben we niet zomaar verkregen. Al meer dan 24 jaar zetten we ons in voor het renoveren en opwaarderen van houten vloeren in Wijk bij Duurstede en omgeving. Ons succes en onze klantwaardering hebben ons gebracht tot waar we nu zijn: de regionale expert in houten vloer herstel. Wilt u uw parketvloer ook het allerbeste geven? Regel dan vandaag nog een afspraak voor houten vloer schuren Wijk bij Duurstede bij u thuis! Natuurlijk geven we u van tevoren een goed advies, dat volledig toegespitst is op uw vloer.

houten vloer schuren Wijk bij Duurstede
houten vloer schuren Wijk bij Duurstede

Houten Vloer Schuren en Oliën

Er zijn verschillende manieren om uw parketvloer een nieuw leven in te blazen. Eén van de opties is de houten vloer schuren Wijk bij Duurstede en behandelen met olie. Dit zorgt ervoor dat vuil, vocht en felle uv-stralen uw vloer niet kunnen aantasten en voorkomt tevens dat uw parket (met vloerverwarming) zal kromtrekken. Het oliën van de vloer is mogelijk in tal van prachtige kleuren en natuurlijk bepaalt u helemaal zelf welke tint het uiteindelijk wordt! Bekijk snel onze kleurenwaaiers en kies de perfecte kleur olie voor uw parket!

Houten Vloer Schuren en Lakken: Houten Vloer Schuren Wijk bij Duurstede is u graag van dienst!

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook kiezen voor één voor de andere vormen van vloerbescherming. Naast de reeds genoemde olie en het mooie middel hardwax is er ook de optie van parket schuren en lakken. Zodra de fase van houten vloer schuren Wijk bij Duurstede is afgerond, is uw parket klaar voor het aanbrengen van een aantal laagjes lak. Elk van onze lakvariëteiten beschermt uitstekend tegen nieuwe vervuiling en voorkomt tevens dat uw vloer wordt aangetast door vocht en straling. Zowel mat als glans is mogelijk met lakken.

houten vloer schuren Wijk bij Duurstede
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button