Parket Schuren en Lakken

Uw Parket Schuren en Lakken? MP Schuurtechniek is uw lokale partner met 35 jaar ervaring! Heeft u een authentieke houten vloer van hoge kwaliteit in uw woning liggen? Dan kunt u hem geen groter plezier doen dan het professioneel laten schuren en lakken ervan. Met deze behandeling zorgt u ervoor dat het volledige vloeroppervlak weer als nieuw wordt, zonder daadwerkelijk nieuw parket te leggen. MP Schuurtechniek staat voor u klaar om het parket schuren en lakken vakkundig voor u te verzorgen. Uiteraard gebruiken we hierbij uitsluitend de meest hoogwaardige middelen en apparatuur. Het schuren van uw parketvloer gebeurt in drie fases: grof, middelgrof en fijn. Zodra het schuren is afgerond kunnen we verder met het lakken van uw parket. Dit gebeurt eveneens in meerdere lagen, zodat het mooiste resultaat bereikt wordt. Uw houten vloer is na het parket schuren en lakken weer de trots van uw interieur. Kom daarom snel in actie en leg contact met MP Schuurtechniek!

Waarom uw Parket Schuren en Lakken?

Zodra u tekenen van slijtage, verkleuring en beschadigingen op uw houten vloer begint te zien, kunt u er natuurlijk voor kiezen om de oude vloer eruit te halen en te vervangen voor nieuw parket. U kunt echter ook opteren voor een behandeling van parket schuren en lakken door MP Schuurtechniek. We kunnen uw parketvloer dan een complete metamorfose geven geheel naar uw smaak en voorkeur. De prijs van een parket renovatie behandeling is een stuk lager dan het parket vervangen. Dit is echter niet de enige reden om voor een renovatie van uw houten vloer te kiezen. Het parket schuren en lakken in uw woning zorgt er namelijk voor dat de vloer weer in opperbeste conditie wordt hersteld, dat beschadigingen en vuil verwijderd worden en dat het parket optimaal beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Parket Schuren en Lakken

Voordelen Parket Schuren en Lakken

Het laten schuren en lakken van uw parket heeft diverse voordelen, zoals het feit dat de levensduur van de vloer op deze manier aanzienlijk verlengd wordt. Daarnaast is uw parket na onze renovatie behandeling weer uiterst gemakkelijk schoon te houden met de standaard dweil en stofzuiger. Grotere onderhoudsbeurten zijn voortaan vrijwel niet meer nodig. Verder kunnen we de houten vloer in uw woning lakken in precies de kleur die u wenst. We hebben namelijk een enorm aanbod van lak in tientallen kleuren en in zowel matte als glanzende varianten. Door uw houten vloer een behandeling van parket schuren en lakken te geven, kunt u bovendien alle bestaande ontsieringen, verkleuringen en slijtage laten verwijderen. Schakel daarom direct MP Schuurtechniek in, dan zorgen wij ervoor dat uw parketvloer weer mooi en sterk wordt!

Tips Parket Schuren en Lakken

Mensen zijn tegenwoordig drukker dan ooit en dus schiet het huishouden er nog wel eens bij in. Zodra uw houten vloer eenmaal geschuurd en gelakt is, is dit eigenlijk geen groot probleem. Uw gerenoveerde parketvloer laat zich namelijk heel eenvoudig onderhouden. Het belangrijkste hierbij is om dagelijks of in ieder geval meerdere keren per week even met de stofzuiger of bezem over de vloer te gaan en zo het aanwezige zand, vuil en stof weg te halen. Af en toe zal het ook nodig zijn om uw vloer te reinigen. Dit is echter geen tijdrovende klus. U kunt uw gelakte houten vloer eenvoudig reinigen met 60 cc parketreiniger in een emmer met 5 liter water. Met deze combinatie maakt u uw parket eenvoudig schoon. Breng desgewenst nog wat polymeer aan om uw vloer te voeden, dweil het oppervlak na en laat het opdrogen.

35 Jaar ervaring in parket schuren

Het mooiste resultaat bij het parket schuren en lakken van houten vloeren wordt bereikt wanneer u deze klus overlaat aan een specialist in parket, zoals MP Schuurtechniek. We werken met parketteurs die over veel ervaring en expertise beschikken in het parket schuren en die alles uit de kast halen om uw houten vloer schitterend te herstellen. Als Bona gecertificeerd bedrijf en CBW Erkend Vakbedrijf bent u altijd zeker van de allerhoogste kwaliteit parket renovatie en uiteraard kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende garantie op ons werk. Bel of mail ons snel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende inspectie van uw houten vloer.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button