MP Schuurtechniek

al ruim dertig jaar passie voor hout

Een parketvloer of houten vloer is een sieraad in uw interieur en brengt elke kamer tot leven. MP Schuurtechniek is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in het repareren, schuren, polijsten en behandelen van parketvloeren en allerlei soorten houten vloeren. Marco van der Linden is de drijvende kracht achter MP Schuurtechniek, dat uw betrouwbare en ervaren partner is bij het weer in mooie staat krijgen van uw geliefde parketvloer of houten vloer.

Marco van der Linden heeft van jongs af een passie voor hout. De liefde voor het vak is terug te zien in de resultaten van zijn werkzaamheden. Uitgangspunt van handelen is: alleen het beste is goed genoeg. MP Schuurtechniek heeft zijn naam gevestigd met prestigieuze projecten als de vloeren in de Amsterdam Arena, de Joodse Synagoge in Amsterdam en diverse vestigingen van modeketen The Sting, waaronder in Londen. Elke vloer heeft daarbij een geheel eigen uitstraling gekregen. En is met veel passie en plezier gerenoveerd.

MP Schuurtechniek zorgt voor hernieuwde en glanzende vloeren bij particulieren en bedrijven, in binnen- en buitenland. Wij zijn als erkend bedrijf aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit betekent dat u verzekerd bent van een duidelijke prijsafspraak, veilige betaling ná oplevering, garantie op geleverd werk en het recht op klachtenbehandeling door de Geschillencommissie Wonen. Ook voorziet MP Schuurtechniek u na oplevering van uitgebreid advies om u parketvloer te onderhouden zodat deze in perfecte staat behouden blijft

Waarom kiezen voor MP Schuurtechniek?

Deskundig advies op locatie

MP Schuurtechniek staat voor een heldere, hoogstaande en nauwgezette werkwijze. Wij inspecteren uw parketvloer of houten vloer en beoordelen deze op de kwaliteits- en onderhoudsstaat. U krijgt een advies op maat over de verschillende behandelmogelijkheden.

Garantie op geleverd werk

U krijgt bij MP Schuurtechniek garantie op geleverd werk. Wij zijn een CBW-erkend bedrijf. Dat betekent dat wij de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen hanteren. Dit biedt u nog meer zekerheid als u uw parketvloer of houten vloer wilt laten schuren of renoveren.

Scherpe en duidelijke offerte

Na inspectie van uw parketvloer of houten vloer ontvangt u van MP Schuurtechniek een scherpe en duidelijke offerte voor het schuren en de (na)behandelmogelijkheden. U weet exact waar u aan toe bent qua werkzaamheden en prijs. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag.

Call Now Button