Parket Onderhoud voor een stralende parketvloer

Parket onderhoud kunnen we bij MP Schuurtechniek op vele manieren voor u uitvoeren. Van parket schuren en lakken tot parket schuren en oliën en parket schuren en hardwax. Voor welke variant u ook kiest, het zorgt altijd voor immense verbetering van de houten vloer in uw woning. Wanneer uw parketvloer er eenmaal weer uitziet om door een ringetje te halen, zal uw gehele interieur er vervolgens zienderogen van opknappen. Het standaard onderhoud aan uw parketvloer, zoals het regelmatig stofzuigen en dweilen, kunt u natuurlijk heel gemakkelijk zelf uitvoeren. Voor het grotere parket onderhoud is het aan te raden om met een specialist in zee te gaan. MP Schuurtechniek werkt met een team van gecertificeerde en zeer ervaren parketteurs en zet voor het onderhoud aan uw houten vloer altijd uitsluitend de beste onderhoudsmiddelen en machines in. Zo kunt u vertrouwen op een perfect eindresultaat: een subliem herstelde houten vloer.

Waarom uw Parket Onderhoud laten uitvoeren door MP Schuurtechniek

De vloer van een woning is misschien wel het deel dat het meest intensief gebruikt wordt. Iedere dag weer lopen we af en aan op het hout. Vanzelfsprekend laat dit zijn sporen na. Denk bijvoorbeeld aan kleine deukjes van naaldhakken, maar ook simpelweg aan slijtagesporen op de gedeeltes van het parket die het meest bewandeld worden. Dan zijn er ook nog vlekken, deuken en krassen die worden veroorzaakt door onder meer glazen drinken die omvallen, fel zonlicht dat telkens op het hout schijnt, zware kasten en stoelen en tafels die regelmatig verschoven worden. Na een paar jaar ziet uw houten vloer er dan ineens niet meer zo fraai uit. Het is dan van groot belang om te kiezen voor professioneel parket onderhoud in uw woning. Op deze manier kunnen we voorkomen dat de problemen groter worden en kunnen we uw parketvloer weer terugbrengen naar zijn originele staat.

Parket Onderhoud

Parket Onderhoud voor een langere levensduur van uw vloer

Als u te lang wacht met het onderhoud zal u uw vloer ongetwijfeld moeten vervangen. Wees er daarom op tijd bij en schakel ons in voor professioneel onderhoud aan uw houten vloer. We kunnen zo voorkomen dat beschadigingen, verkleuringen en slijtage verder doorwerken in uw vloer en hem onherstelbare schade toebrengen. Tijdig kiezen voor onderhoud aan uw houten vloer zorgt ervoor dat u de kosten kunt beperken, terwijl u toch mag profiteren van een vloer die nog een extra ronde mee kan gaan. Hoewel ook parket onderhoud niet gratis is, valt de prijs van een dergelijke behandeling altijd in het niet wanneer u het vergelijkt met de prijs van een compleet nieuwe parketvloer. Wilt u weten wat het onderhoud aan uw eigen vloer gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij MP Schuurtechniek!

Parket schuren door MP Schuurtechniek

Voor het onderhoud aan uw houten vloer is het parket schuren in de meeste gevallen de beste optie. Dit doen we met behulp van de beste schuurmachines en met de speciale afzuiger waardoor we stofvrij kunnen schuren. Het mooie van deze methode is dat er bij het schuren geen viezigheid of houtdeeltjes vrijkomen. Hierdoor kunnen we veel sneller werken en wordt de kans op irritaties en allergische reacties aanzienlijk verkleind. Na het schuren van uw parketvloer brengen we afhankelijk van uw voorkeuren lak, olie of hardwax op het hout aan. Dit zorgt ervoor dat nieuw vuil en vocht zich minder gemakkelijk aan de vloer hechten en dat het parket een stuk langer in topconditie blijft.

Parket renovatie met 35 jaar ervaring

Voor het mooiste resultaat bij uw parket onderhoud schakelt u altijd een specialist met ervaring in. Bij MP Schuurtechniek zit u daarom helemaal goed, want we hebben inmiddels ruim 35 jaar ervaring opgebouwd in parket renovatie in alle soorten en maten. Iedere klus vraagt om een aanpak op maat en daarom komen we van tevoren graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie van uw vloer. Het maakt overigens niet uit of u een grote of juiste kleine parketvloer heeft, want wij brengen iedere parket renovatie tot een succesvol einde. Als CBW Erkend Vakbedrijf bent u ook nog eens altijd zeker van uw aankoop en van een garantie op ons werk.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button