Parketvloer Schuren en Lakken

Wanneer bij u thuis de tijd is gekomen voor het parketvloer schuren en lakken dan zit u bij MP Schuurtechniek helemaal goed. We beschikken dus over de juiste expertise en de nodige ervaring om uw prachtige houten vloer weer in zijn volle glorie te herstellen. Op deze manier kan een parket renovatiebeurt er dus voor zorgen dat uw parket nog vele jaren langer mee kan gaan. Bovendien is een vloer die geschuurd en gelakt is, voortaan veel eenvoudiger te onderhouden voor u als bewoner. Uw parketvloer schuren en lakken doen we altijd gefaseerd. We vangen aan met het grof, middelgrof en fijn schuren van de vloer. Dit zorgt er dus voor dat de bestaande verkleuringen en schadeplekken verwijderd worden uit het hout. Daarna voorzien we de vloer van een mooie finish door middel van hoogwaardige parketlak.

Waarom uw Parketvloer Schuren en Lakken

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor uw parketvloer schuren en lakken door de specialisten van MP Schuurtechniek. Zo is er het grote voordeel dat u uw parketvloer van volledige vervanging kunt behoeden door op tijd voor parket renovatie te kiezen. Als er bepaalde planken zijn die wat heviger beschadigd zijn, is het mogelijk om deze tijdens de parket renovatie te vervangen. Uiteraard gebruiken we dan altijd elementen in precies dezelfde stijl als u al heeft liggen. Daarnaast kunnen we uw houten vloer van een soort transformatie voorzien.

U kunt voor de afwerking namelijk kiezen uit lak in diverse soorten en uitvoeringen. Zo bieden we u dus een ruime keuze aan kleuren en ook zijn er diverse variaties als het gaat om glans of juist mat. Bestaande kleurverschillen op uw houten vloer kunnen we op deze manier ook geheel wegwerken. Zodra de behandeling van uw parketvloer schuren en lakken is afgerond laat hij zich daarnaast ook heel gemakkelijk onderhouden.

Parketvloer Schuren en lakken

Voordelen Schuren en Lakken van uw parketvloer

Uw parketvloer schuren en lakken in uw woning heeft meerdere voordelen. Zo is het voortaan nog maar zeer beperkt nodig om tussentijds onderhoud aan uw houten vloer te plegen. Dit levert u een aanzienlijke tijdswinst op en geeft u meer gelegenheid om uw tijd aan leukere dingen te besteden. Natuurlijk dient u uw houten vloer nog wel gewoon goed schoon te houden. Hiervoor is echter nooit veel tijd nodig, want een simpele dweilbeurt of ronde met de stofzuiger is dus in de meeste gevallen voldoende.

Verder zorgt het lakken van uw geschuurde houten vloer ervoor dat de levensduur van het parket een stuk langer wordt. Tevens zorgt de afdekkende laklaag voor een betere bescherming van het hout tegen onder meer vloeistoffen en andere ongewenste elementen. Een ander groot pluspunt is dat we uw parket schuren en lakken in allerlei fraaie varianten voor u kunnen uitvoeren.

Tips Parketvloer Schuren en Lakken

Om uw geschuurde en gelakte vloer zo lang mogelijk in de opperbeste conditie te houden geven we u graag een aantal tips mee voor het onderhoud. Zo is het dus goed om uw behandelde houten vloer regelmatig licht vochtig te reinigen. Ontdoe uw vloer van los vuil en stof en gebruik daarna een goede parketreiniger. Onze parketteurs kunnen u precies vertellen welk type u nodig heeft. Meng een beetje van deze parketreiniger (ongeveer 60 cc) in een emmer met circa 5 liter water. Op deze manier heeft het mengsel voldoende reinigend vermogen, zonder de beschermende laklaag aan te tasten. Om de houten vloer te voeden en net wat meer te beschermen kunt u vervolgens wat polymeer aanbrengen. Dweil het geheel na voor het mooiste eindresultaat en laat het opdrogen.

35 Jaar ervaring in het parketvloer schuren

Het team van MP Schuurtechniek heeft ruim 35 jaar ervaring met het schuren en lakken van parketvloeren in alle voorkomende soorten en maten. Onze expertise zetten we dan ook graag in om bij u thuis een fraai resultaat te verkrijgen: een parketvloer die geheel als nieuw oogt. Zonder veel geld uit te geven kunt u zo toch genieten van uw houten vloer, die bij goed onderhoud nog vele jaren mooi blijft. Maak daarom snel een afspraak en kom erachter welke mogelijkheden er zijn voor uw eigen parket renovatie! Laat uw parketvloer schuren en lakken door MP Schuurtechniek en haal hiermee een echte specialist in huis met oog voor detail en 35 jaar ervaring.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button