Vloer Schuren en Lakken voor een onderhoudsarme vloer

Vloer schuren en lakken door MP Schuurtechniek. Bent u de trotse bezitter van een mooie en kwalitatief hoogstaande parketvloer en wilt u hem graag onderhoudsarm maken? Kies dan voor een vakkundige behandeling van de vloer schuren en lakken door de professionals van MP Schuurtechniek. Bel of mail ons direct en we gaan al op korte termijn voor u aan de slag met het compleet renoveren van de houten vloer in uw woning. De eerste stap is het schuren van de vloer, wat we doen in drie fases van grof naar steeds fijner. De tweede belangrijke stap is het afwerken van de geschuurde vloer. Dit doen we met een hoogwaardige vloerlak in mat of glans en in de kleur die u prefereert.

Waarom uw Vloer Schuren en Lakken

Er zijn meerdere redenen om ons in te schakelen voor uw vloer schuren en lakken. Zo kunnen we uw parket ontdoen van alle aanwezige putten, deukjes en krassen. Daarnaast kunnen we ook kleurverschillen op uw houten vloer wegwerken of zelfs een geheel nieuwe kleur lak aanbrengen. Uw parket wordt op deze manier niet alleen teruggebracht naar zijn oorspronkelijke kracht, maar ziet er hierdoor ook uit als een compleet nieuwe vloer. Door oude slijtage en vlekken te verwijderen en een nieuwe beschermlaag middels lak toe te voegen, kunnen we het tij keren bij vrijwel elke beschadigde vloer. Uw parketvloer is bedoeld om vele jaren mee te gaan en met behulp van onze behandeling gaat dit zeker lukken. Bel of mail dus snel naar MP Schuurtechniek en maak een afspraak!

Vloer Schuren en Lakken

Voordelen vloer Schuren en Lakken

Uw parketvloer schuren en lakken brengt diverse voordelen met zich mee, zoals de prachtige aanblik die door de gevarieerde laksoorten kan worden gecreëerd. Ook is uw houten vloer voortaan een stuk makkelijker te reinigen en vraagt bijzonder weinig tussentijds onderhoud. Daarnaast biedt de beschermende laklaag een goede afweer tegen stof, vuil en vloeistoffen. Op zijn beurt zorgt dit er weer voor dat uw parket langer meegaat. Het schuren van uw houten vloer doen we overigens altijd volledig stofvrij. Dit zorgt ervoor dat u na afloop van de parket renovatie weinig tot geen last zult hebben van irritaties aan de luchtwegen of allergische reacties, omdat alle houtdeeltjes en fijnstof al tijdens de schuurbeurt uit de lucht worden gezuiverd. Deze werkwijze stelt ons tevens in staat om de behandeling van uw vloer schuren en lakken sneller uit te voeren.

Tips vloer Schuren en Lakken

Wanneer we uw vloer schuren en behandelen is het natuurlijk niet zo dat u helemaal niets meer aan het onderhoud hoeft te doen. Wel bent u hier voortaan een stuk minder tijd aan kwijt. Zorg er in ieder geval voor dat u bij het morsen van een vloeistof direct het vocht van de vloer verwijdert. Het kan op deze manier niet in het hout trekken en lelijke kringen veroorzaken. Daarnaast is het raadzaam om dagelijks of in ieder geval een paar keer in de week te stofzuigen. Geregeld een sopje over de vloer halen zorgt ervoor dat vlekken netjes worden verwijderd. Een goed middel hiervoor is 60 cc milde reiniger gemengd met 5 liter water. Na het schoonmaken kunt u de vloer van wat polymeer voorzien en vervolgens even nadweilen. U hoeft het parket nu alleen nog maar even te laten opdrogen.

35 Jaar ervaring in het vloer schuren

We begrijpen dat u de vloer schuren en lakken niet zomaar aan iemand wilt overlaten. Kies daarom beslist voor de expertise en ervaring van MP Schuurtechniek. Onze mannen hebben meer dan 35 jaar ervaring in de parketbranche en beschikken over de theoretische en praktische kennis die noodzakelijk is om een parket renovatie tot een succesvol einde te brengen. Stuk voor stuk hebben ze een Bona certificering en ook zijn ze in het bezit van een vakdiploma tot allround parketteur. Vraag onze medewerkers gerust naar de eerdere projecten die we voor onze vele tevreden klanten hebben mogen uitvoeren. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Plan dan snel een afspraak met ons in en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor een renovatie van uw houten vloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button