Parket Schuren en Oliën voor een natuurlijke uitstraling

Denk u na om te kiezen voor het parket schuren en oliën van uw parketvloer in uw woning?Op het moment dat u besluit om te kiezen voor parket schuren en oliën bij u thuis, zijn wij er om deze intensieve klus voor u uit te voeren. Op deze manier kunnen we uw houten vloer terugbrengen in zijn oorspronkelijke staat, waarbij het parket uitermate goed tot zijn recht komt. Door het vakkundig en grondig schuren van uw parketvloer kunnen we de sporen van slijtage, vervuiling en zelfs verkleuring vakkundig verwijderen. Na onze parket renovatie kan niemand meer zien dat uw vloer er al jarenlang ligt, omdat hij voortaan niet meer van een nieuwe houten vloer te onderscheiden is. Om ervoor te zorgen dat het effect van uw vloer schuren behouden blijft, voorzien we het hout tevens van een beschermende laag olie. Dit middel wordt in één keer aangebracht over het volledige oppervlak van uw houten vloer.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en oliën

Uw parket schuren en oliën door de parket specialisten van MP Schuurtechniek is om meerdere redenen erg belangrijk. Door op tijd te kiezen voor deze behandeling kunt u uw houten vloer ook voor de toekomst behouden. De aanwezige ontsieringen en schadeplekken worden geheel van het parket verwijderd, waardoor we voorkomen dat ze verder kunnen uitgroeien. Daarnaast is het zo dat een parketvloer die nooit onderhouden wordt, een stuk sneller slijt. Verder kunnen we er door een behandeling van uw houten vloer schuren en oliën voor zorgen dat het parket weer schitterend oogt. Hierbij kunt u ervoor kiezen om de huidige kleur van het hout te laten terugkeren of om een geheel nieuwe tint te laten aanbrengen. Op deze manier blijft door de parket renovatie zowel de conditie als de uitstraling van uw houten vloer uitstekend.

Parket Schuren en Oliën
Parket Schuren en Oliën

Voordelen Parket Schuren en oliën

Eén van de voordelen van uw houten vloer laten schuren en oliën door MP Schuurtechniek is dat hij er weer Ook als nieuw uit komt te zien, zonder dat u veel geld hoeft te spenderen aan nieuw parket. Daarnaast zorgt de renovatie van uw parket ervoor dat het onderhoud ervan een stuk wordt vereenvoudigd. Kleurverschillen of verschillen in glans worden weggewerkt en ook krassen en deuken waar voorheen veel stof in bleef steken poetst u voortaan weer in een handomdraai schoon. Bij goed onderhoud van de olielaag heeft hij daarnaast ook nog een afstotende werking tegen stof en vuil. Daarnaast geeft het parket schuren en oliën ook een mooie natuurlijke en matte aanblik aan uw parketvloer.

Tips Parket Schuren en oliën

Bij het schuren en oliën van uw vloer zorgen we ervoor dat hij helemaal vlak en schoon wordt gemaakt. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw parketvloer kunt u dit effect blijven vasthouden. Een goed begin hierbij is het stofzuigen of bezemen van uw vloer. Voor het beste resultaat doet u dit meerdere keren per week of zelfs iedere dag. Daarnaast kunt u van tijd tot tijd uw vloer reinigen en onderhouden. Gebruik hiervoor altijd een goede, geschikte onderhoudsolie die de beschermlaag van uw houten vloer intact laat. Met een intensiefreiniger kunt u alle aanwezige vlekken van uw vloeroppervlak halen. Soms kan het nodig zijn ook nog een separate vlekken verwijderaar in te zetten. We onderstrepen graag dat het erg belangrijk is om in het geval van een vlek direct actie te ondernemen. Dep vocht of vuil onmiddellijk op en voorkom zo dat het in uw vloer trekt.

35 Jaar ervaring in parket schuren

MP Schuurtechniek heeft inmiddels al 35 jaar ervaring met parket schuren en zorgt in iedere woning weer voor een wonderbaarlijke transformatie van oude, versleten houten vloeren naar parket dat fonkelnieuw oogt. We komen dan ook graag bij u langs om de huidige staat van uw vloer te bekijken en u te laten zien hoe we ook uw vloer weer helemaal mooi en in topconditie kunnen maken. Als u ook het beste uit uw houten vloer wilt halen, weet u nu wat u te doen staat. Neem snel contact op met één van de parketteurs van MP Schuurtechniek en maak een afspraak voor een inspectie van uw vloer of voor een behandeling van parket schuren en oliën.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button