Parketvloer Schuren en Oliën

Laat ons u adviseren omtrent het parketvloer schuren en oliën en haal kwaliteit in huis. Een kwaliteitsvloer van hout kan wel tot een leven lang meegaan, mits hij natuurlijk goed verzorgd en onderhouden wordt. U doet er daarom goed aan om uw houten vloer zo schoon mogelijk te houden en te beschermen tegen onder meer krassen. Toch is ook de meest sterke houten vloer onderhevig aan slijtage. Wanneer dit ook bij u thuis het geval is, kunt u het beste onmiddellijk contact opnemen met MP Schuurtechniek. We beschikken over 35 jaar aan ervaring met het renoveren van houten vloer in allerlei soorten en patronen. Eén van de behandelingen die we in uw woning kunnen uitvoeren is de parketvloer schuren en oliën. Dit zorgt ervoor dat het aanwezige vuil van het hout gehaald wordt en dat ook krassen en deuken zorgvuldig worden verwijderd. De aanblik die op deze manier ontstaat is die van een geheel nieuwe parketvloer.

Waarom uw Parketvloer Schuren en oliën?

Uw parketvloer schuren en oliën in uw woning is een essentieel onderdeel van het onderhoud aan uw houten vloer. Het zorgt ervoor alle elementen die het parket zouden kunnen verzwakken compleet weggenomen worden. Denk hierbij onder meer aan vochtkringen, maar ook diepe krassen, putten en deuken die het hout langzaam maar zeker kunnen aantasten. Tevens voorzien we uw parketvloer van een nieuwe beschermlaag met een kwalitatieve vloerolie, waarmee hij krachtig beschermd wordt tegen nieuwe vervuiling en slijtage. U krijgt op deze manier een prachtige gerenoveerde vloer zonder een grote investering te doen in een nieuwe vloer. Met het oliën van uw parketvloer kunnen we hem tevens een geheel nieuwe kleur geven. Een zeer interessante optie wanneer u op de oude uitstraling van uw vloer uitgekeken bent.

Parketvloer Schuren en Oliën

Voordelen van het Parketvloer Schuren en oliën

Het schuren en oliën van uw houten vloer brengt allerlei voordelen met zich mee, zoals het aspect van vereenvoudigd onderhoud. Zodra onze parketteurs klaar zijn met het renoveren van uw parket hoeft u het niet gelijk te gaan boenen. Integendeel, het is voldoende om hem stofvrij te houden en geregeld te reinigen. Daarnaast ziet uw houten vloer er na een herstelbehandeling weer helemaal als nieuw uit. Tevens geeft de hoogwaardige olie uw houten vloer een zeer fraaie matte uitstraling, waarbij de natuurlijke pracht van het generfde hout schitterend naar voren komt. Bovendien is de vloer altijd geheel aan te passen aan de rest van uw interieur, want we oliën hem altijd in de door u gewenste kleur!

Tips Parketvloer Schuren en oliën

Om er voor te zorgen dat uw gerenoveerde houten vloer mooi mat blijft na het parketvloer schuren en oliën, dient u altijd door zorgen voor goed onderhoud. Dit kan onder meer met behulp van een intensiefreiniger en vlekken verwijderaar. Hiermee haalt u alle vlekken en overige vuiligheid van de vloer. Om de beschermende olielaag goed te houden kunt u daarna het beste een onderhoudsolie aanbrengen. In het geval dat u een vloeistof op uw geschuurde en geoliede vloer morst, is het zaak om het vocht zo gauw mogelijk op te deppen. Dit kan met een willekeurige zachte doek. Door gelijk in actie te komen kunt u voorkomen dat het vocht in het hout dringt en hier een lelijke kring achterlaat. Uiteraard geven de parketteurs van MP Schuurtechniek u graag een advies op maat omtrent de beste reinigingsproducten voor uw houten vloer.

35 Jaar ervaring in Parketvloer Schuren

MP Schuurtechniek kan zich beroepen op ruim 35 jaar ervaring met het parket schuren en behandelen van houten vloeren. Ook bij u gaan we graag aan het werk met een complete behandeling van uw houten vloer schuren en oliën. We gebruiken hiervoor de methode stofvrij schuren, die ons in staat stelt om snel, veilig en op een comfortabele manier te werken. Stofvrij uw parketvloer schuren zorgt bovendien voor een aanzienlijke afname in allergische reacties en irritaties, doordat het stof en houtdeeltjes uit de lucht zuivert. Als u ook kiest voor uw parketvloer schuren en oliën kunt u ons direct contacteren per mail of telefoon. We komen dan langs voor een vrijblijvende inspectie van uw parketvloer en voorzien u van een passend advies op maat.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button