Uw Vloer Laten Schuren door een gecertificeerd parketteur

Wilt u uw houten vloer laten schuren in uw woning en hem hiermee de behandeling geven die hij verdient? Kies dan altijd voor een ervaren specialist in parket renovatie, zoals MP Schuurtechniek. Wij zijn er voor alles wat u maar kunt bedenken om uw houten vloer nog mooier te maken dan hij al is. Dit behelst onder meer het professioneel reinigen, maar zeker ook het zorgvuldig opschuren van uw parketvloer. De mooie look van het hout waar u destijds bij de aankoop voor bent gevallen zal na een opknapbeurt door onze parket specialisten weer helemaal terugkomen. We garanderen u een verbluffend resultaat waarmee u 100% tevreden zult zijn. Kunt u ook niet wachten tot het zover is? Bepaal dan snel voor welke variant van parket renovatie u gaat en plan snel een afspraak met ons in!

Uw Vloer Stofvrij Laten Schuren

Voorheen was uw vloer laten schuren een enorme klus die behoorlijk tijdrovend was. Voor een professional zoals MP Schuurtechniek is het werk echter een stuk gemakkelijker geworden. Dit komt mede door de introductie van het stofvrij schuren. Deze zeer innovatieve methode van werken is een heuse verademing voor de parketbranche. Het geheim zit hem in de aparte stofzuiger die we tijdens het schuren van uw houten vloer aanzetten. Dit apparaat zuigt zowel het stof als de losse kleine houtdeeltjes op die anders door de lucht zouden zweven. Doordat het werk dankzij het stofvrij schuren een stuk overzichtelijk is geworden, kunnen we ons werk veel sneller uitvoeren en u kunt dus weer eerder van de behandelde ruimtes gebruikmaken. ook hoeft u dus geen stof achter u op te ruimen en kunt u direct de meubels en overige spullen terug plaatsen in de woning.

Vloer Laten Schuren

Vloer Laten Schuren en Lakken

Eén van de opties die u heeft wanneer u kiest voor uw vloer laten schuren, is het aanbrengen van een mooie soort lak. De lak is in tientallen prachtige kleuren leverbaar en geeft naargelang uw wensen en voorkeuren een matte of juist glanzende finish aan uw parket. We gaan graag met u om de tafel zitten om een set kleurstalen door te nemen, zodat u precies de juiste kleur kunt kiezen voor in uw woning. Naast een esthetisch voordeel biedt de lak ook nog een aantal praktische voordelen. Zo is uw vloer voortaan een stuk eenvoudiger te reinigen en ook is hij goed beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. Laat uw vloer schuren en lakken door de specialisten van MP Schuurtechniek!

Vloer Laten Schuren en Oliën

Het beschermen van uw vloer kunnen we ook verrichten met behulp van speciale parketolie. Dit middels is eveneens in tientallen tinten te verkrijgen. Waar lak in een aantal dunne laagjes wordt aangebracht, is het bij uw vloer schuren en oliën juist van belang dat de beschermende olie in één keer gelijkmatig over de vloer verdeeld wordt. Ook dit zorgt voor een fraai effect waarbij de natuurlijke houtlook uitzonderlijk mooi wordt geaccentueerd. Zodra de olie goed opgedroogd is, zal het zorgen voor een krachtige bescherming tegen onder meer nieuwe slijtage, vervuiling en beschadigingen.

Parket Schuren de basis voor een succesvolle parket renovatie

Uw vloer laten schuren pakt de bron van vervuilingen en beschadigingen op uw parket direct aan. Als zodanig vormt dit onderdeel de basis voor een succesvolle parket renovatie. Dit wilt u de trots van uw interieur, uw mooie parketvloer, toch ook niet ontzeggen? Neem daarom vandaag nog contact op met het team van MP Schuurtechniek. Wij voeren het parket schuren bij u thuis uit precies op de manier waarop u dit het liefst ziet. Uw wensen zijn voor ons namelijk altijd leidend.

Vrijblijvende vloerinspectie voor al uw parket onderhoud

Als het ook in uw woning tijd is geworden om het parket aan te pakken en de vloer te laten schuren weet u nu waar u terecht kunt: bij de parket specialisten van MP Schuurtechniek. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer helemaal in zijn oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Natuurlijk willen we hiervoor wel weten wat uw wensen zijn met betrekking tot de parket renovatie. Om deze reden komen we graag eerst even langs om een vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis uit te voeren. Tijdens deze afspraak kunt u ons ook uw voorkeuren laten weten, onder meer voor wat betreft lakken en oliën. Ook uw vloer laten schuren? Wij zijn u graag van dienst!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

CBW Erkenning
Call Now Button