Vloer Schuren en Oliën voor een prachtige natuurlijke uitstraling

Denkt u aan het vloer schuren en oliën van de parketvloer? MP Schuurtechniek voorziet u als geen ander in deze behoefte. Wilt u zorgen voor een zeer gebruikersvriendelijke houten vloer in uw woning, die er ook nog eens schitterend en natuurlijk uitziet? Kies dan voor uw vloer schuren en oliën, één van de topbehandelingen van MP Schuurtechniek. Ook voor deze vorm van parket renovatie zetten we altijd de beste parketteurs in. Stuk voor stuk hebben onze medewerkers een enorme schat aan ervaring op het gebied van houten vloeren schuren en afwerken. Bovendien beschikken ze over een vakdiploma tot allround parketteur en de bekende Bona certificering. Hiermee staan we garant voor een parket renovatie van het allerhoogste niveau.

Nadat we ons werk bij u thuis voltooid hebben, kunt u tot wel vele tientallen jaren blijven genieten van uw prachtig herstelde parketvloer. Verbaas uw vrienden, uw familieleden en ook uzelf met deze wonderbaarlijke transformatie van uw bestaande houten vloer.

Waarom uw Vloer Schuren en oliën

Het laten schuren en oliën van uw houten vloer is een formidabele manier om af te rekenen met vuil, beschadigingen en slijtagesporen die in de loop der tijd het vloeroppervlak hebben bereikt. Op deze manier kunnen we uw vloer weer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke kracht en schoonheid. Verdere beschadiging van uw houten vloer wordt tegengegaan, waardoor het verouderingsproces geheel wordt teruggedraaid. Uw parket zal er weer als nieuw uitzien, zonder dat u al te veel geld hoeft uit te geven. De behandeling met speciale parketolie van hoge kwaliteit geeft uw vloer de aanblik die u altijd al voor ogen had. Kies voor uw favoriete tint en laat hem netjes aanbrengen door onze parket specialisten. Gaat u voor een lichte tint of juist een mooie donkere gloed? De keus is helemaal aan u!

Houten Vloer Schuren

Voordelen Vloer Schuren en oliën

In de loop der jaren hebben we al voor veel klanten een prachtige houten vloer renovatie mogen verzorgen. Iedere klant had wel een andere reden om te kiezen voor een behandeling van de vloer schuren en oliën. Zo waren er klanten die wilden profiteren van het feit dat een gerenoveerde en geoliede vloer zeer gemakkelijk in het onderhoud is. Anderen stelden juist de ruime keuze in het aantal kleuren olie voorop. Wat is er immers mooier dan uw houten vloer renovatie laten uitvoeren in precies uw lievelingstint?

Dan is er nog het grote voordeel dat de geoliede parketvloer eenvoudig lokaal bij te werken is. Een klein smetje op de vloer is zo weggewerkt met slechts een klein beetje parketolie. Verschillen in kleur of glans treden hierbij overigens niet op. Het mooiste van uw houten vloer laten schuren en oliën is toch wel dat uw parket er volledig als nieuw uit komt te zien.

Tips voor het Vloer Schuren en oliën

Zijn we klaar met uw vloer schuren en oliën? Dan rest u alleen nog de schone taak om uw parket netjes bij te houden. U doet er dus goed aan om de vloer dagelijks of in ieder geval een paar keer in de week te bezem of stofzuigen. Gebruik altijd een parketborstel bij de stofzuiger, zodat u de vloer niet beschadigt. Haal vocht of een vloeistof altijd zo snel mogelijk weg met een zachte doek , om kringen en vlekken te voorkomen. Voor de reiniging van uw geoliede houten vloer raden we u een intensiefreiniger en vlekken verwijderaar aan. Sluit de schoonmaakbeurt af met het aanbrengen van een goede onderhoudsolie, zodat u de beschermlaag op het hout intact laat.

35 Jaar ervaring in het Vloer schuren

De houten vloer renovaties van MP Schuurtechniek staan als een huis. De reden hiervoor is vrij simpel: we werken uitsluitend met de beste parketteurs en hebben bovendien 35 jaar ervaring met het vloer schuren in vele varianten. Doordat we altijd de beste schuurmachines en afwerkmiddelen inzetten, is het resultaat altijd perfect. Zeker het vloer schuren en oliën van uw gerenoveerde houten vloer zorgt voor een spectaculair natuurlijk effect op het hout. Vraag onze parketteurs beslist om een vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie en laat u overtuigen van de vele voordelen die onze behandelingen bieden. Laat vervolgens ook uw eigen parketvloer onder handen nemen door onze parket schuren experts.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button