MP Schuurtechniek maakt gebruik van Stofvrij Schuren

Stofvrij schuren met hoogwaardige machines voor het beste resultaat! Bij de keuze voor uw houten vloer schuren door het team van MP Schuurtechniek profiteert u altijd van diverse pluspunten. Onze methode voor het renoveren van uw parketvloer bestaat uit het stofvrij schuren van de parketdelen. Dit houdt in dat we bij het schuren niet alleen de schuurmachine aanzetten, maar ook een tweede apparaat: een separaat afzuigsysteem. Dit systeem haalt alle vrijkomende deeltjes en stofpartikeltjes onmiddellijk uit de lucht. Het resultaat van stofvrij schuren is net zo verbluffend als dat van het standaard parket schuren, maar dan met een aantal zeer prettige extra’s. Op deze pagina vertellen wij aan u hoe we te werk gaan en wat u kunt verwachten wanneer uw parket stofvrij word geschuurd.

Voordelen van Stofvrij Schuren

Als we het hebben over stofvrij schuren, dan kunnen we diverse voordelen noemen. Zo kunnen we dankzij deze methode heel wat sneller en ook efficiënter te werk gaan. Doordat bij deze werkwijze het stof en houtgruis niet door de kamers kan gaan zweven, blijft het schuren van uw vloer op ieder moment zeer overzichtelijk. Daar komt nog eens bij dat u ook weer eerder de geschuurde ruimtes kunt betreden en minder algehele overlast heeft in uw woning. De afzuigapparatuur die we bij het stofvrij schuren in uw woning inzetten filtert ook de kleine stofdeeltjes uit de lucht die voor irritaties of zelfs allergische reacties kunnen zorgen.

Parket Schuren in uw woning

Wanneer de tijd rijp is voor het parket schuren in uw woning is het altijd een goed idee om de hulp in te roepen een gespecialiseerd bedrijf in parket renovaties. Een goed parketbedrijf maakt gebruik van de methode stofvrij schuren en heeft hiervoor precies de juiste machines beschikbaar. Professionele apparatuur voor het schuren van uw parketvloer vraagt natuurlijk om een deskundige aanpak en dus kunt u ook op onze parketteurs vertrouwen. Stuk voor stuk zijn ze in het bezit van een diploma voor allround parketteur en met de nodige ervaring op zak kunt u ze met een gerust hart aan het werk zetten.

Stofvrij Schuren

Zorg altijd voor goed parket onderhoud

De staat van de houten vloeren die we door middel van stofvrij schuren mogen renoveren, verschilt van geval tot geval. Sommige houten vloeren worden op het juiste moment aangeboden voor een parket renovatie en andere parketvloeren kunnen we nog maar net redden. Het is daarom van groot belang om altijd te zorgen voor goed parket onderhoud in uw woning.

Door uw houten vloer regelmatig te reinigen met een geschikt middel en door vlekken direct te behandelen zorgt u ervoor dat de conditie van uw parketvloer zo goed mogelijk blijft. Vocht op de vloer kunt u heel eenvoudig even wegvegen of deppen met een licht vochtig doekje. Droog vuil, zoals zand en stof kunt u het beste met een bezem of stofzuiger met parketborstel verwijderen.

Goed parket onderhoud houdt ook in dat u er op tijd bij bent om te kiezen voor stofvrij uw parketvloer schuren. Wilt u ons hier direct voor inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vertrouw op onze expertise in parket renovatie

MP Schuurtechniek heeft reeds enkele decennia ervaring met parket renovatie in werkelijk alle soorten en maten. Van standaard parket onderhoud en parket reiniging tot algehele behandelingen van parket schuren. Hun opleiding tot allround parketteur komt onze vakkundige medewerkers dan ook iedere dag weer van pas. Kunt u niet wachten tot ze ook uw houten vloer ontdoen van alle aanwezige verkleuringen, slijtage en beschadigingen? Dan is het tijd geworden voor een vloerrenovatie bij u thuis. Plan daarom al op korte termijn een afspraak in voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie op uw locatie en ontdek de vele mogelijkheden van stofvrij de houten vloer schuren in uw woning.

Uw parketvloer schuren met CBW Garantie

Het team van MP Schuurtechniek gaat graag voor u aan de slag om uw houten vloer een complete make over te geven. Natuurlijk gebruiken we hiervoor de beste schuurmiddelen en apparatuur. Daarnaast brengen we nog graag even onder de aandacht dat we tevens een CBW erkend vakbedrijf zijn. Als zodanig heeft u dan ook altijd een uitstekende garantie op al het geleverde werk, zodat u goed verzekerd bent van uw aankoop. Stofvrij schuren in combinatie met CBW Garantie is dus kiezen voor zekerheid en hygiene.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button