Uw Houten Vloer Schuren met 35 jaar ervaring

Laat uw houten vloer schuren door de specialisten van MP Schuurtechniek en haal hiermee een echte vakman in huis. Thuiskomen doet u natuurlijk het liefst in een huis dat sfeervol ingericht is en waarin uw eigen smaak goed naar voren komt. Een houten vloer in goede staat maakt het plaatje dan helemaal compleet. Uw parket in de perfecte conditie houden gaat natuurlijk niet vanzelf en dat is precies waarom wij u graag van dienst zijn. Bij MP Schuurtechniek kunt u terecht voor het professioneel houten vloer schuren in uw woning. Deze belangrijke klus vraagt om een specialistische aanpak met behulp van de beste schuurmachines en wordt uitgevoerd door onze vakkundige parketteurs. Inmiddels hebben we al weer 35 jaar ervaring en dus weten we precies hoe we uw parketvloer weer helemaal mooi krijgen. Na een behandeling door ons team ziet uw houten vloer er weer gloednieuw uit en ook zal hij voortaan een stuk gemakkelijker schoon te houden zijn.

Uw Houten Vloeren Schuren en laten behandelen door een specialist

Er kleven veel nadelen aan zelf uw houten vloer schuren en uiteindelijk is deze optie vaak niet zo goedkoop als u van tevoren zou denken. Daar komt nog eens bij dat u door het gebruik van een ondeugdelijke en een onjuist afgestelde schuurmachine uw parketvloer mogelijk onherstelbaar kunt beschadigen. Kies daarom liever direct voor de vakkundige aanpak van MP Schuurtechniek. We zijn een ware specialist als het gaat om houten vloeren renoveren en volgen hierbij vanzelfsprekend altijd uw wensen. Hoeft uw parketvloer niet geschuurd, maar enkel gereinigd te worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt 7 dagen per week contact opnemen door ons te bellen of een offerte aan te vragen, wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent het houten vloer schuren, oliën, lakken of hardwaxen. Ook komen wij vrijblijvend bij u langs voor advies.

Houten Vloer Schuren

Houten Vloer Schuren en Oliën voor een natuurlijke uitstraling van uw vloer

Wilt u na uw houten vloer schuren liever een ander effect bereiken, terwijl u het hout toch beschermt? Dan kunt u ook voor oliën kiezen. De olie zal uw parketvloer een fraaie gematteerde aanblik geven en de verdiende aandacht vestigen op het nervenpatroon in het hout. Tevens is olie ook een zeer geschikt beschermend middel in huizen met vloerverwarming. Dit komt doordat olie heel goed bestand is tegen verschillen in de temperatuur. Zo zal het, beter dan lak of hardwax, zorgen dat het hout niet barst. Kiest u voor houten vloer schuren en oliën dan kiest u voor een natuurlijke uitstraling van uw vloer welke gepaard gaat met periodiek parket onderhoud.

Houten Vloer Schuren en Lakken voor een optimale 3 laags bescherming

Vroeg of laat zal ook uw parketvloer toe zijn aan een renovatiebeurt door de mannen van MP Schuurtechniek. We gaan dan aan de slag met het schuren van het gehele parket, wat een soort hersteloperatie is voor uw houten vloer. Door in een aantal fases van grof naar fijn te schuren, kunnen we werkelijk alle lelijke plekken zoals deuken, strepen, krassen en vlekken verwijderen die zich in de loop der tijd hebben verzameld op de toplaag van het parket. Om dit prachtig opgeschuurde en hernieuwde effect op uw vloer te behouden, brengen we daarna een beschermende laag aan. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten, waar parketlak er één van is. Uw houten vloer schuren en lakken in mat of glans zorgt ervoor dat nieuw vuil minder snel aan uw vloer zal hechten.

Houten Vloer Schuren en Hardwax voor een extra beschermingslaag

Natuurlijk is ook het toevoegen van professionele hardwax een uitstekende manier om uw gerenoveerde houten vloer te beschermen tegen nieuwe beschadigingen, slijtagesporen, verkleuring en vervuiling. Kies eenvoudig voor een mooie kleur hardwax in mat of zijdemat en vervolgens brengen we deze na de houten vloer schuren aan. Ook met hardwax wordt de natuurlijke schoonheid van het hout op een passende wijze uitgelicht. Als er na verloop van tijd toch een kleine beschadiging of ontsiering te zien is, kunt u dit bovendien eenvoudig wegwerken met een minimale hoeveelheid hardwax.

Stofvrij Schuren met garantie via CBW

Wanneer u de ervaren parketteurs van MP Schuurtechniek inhuurt voor het parket schuren en behandelen van de houten vloer in uw woning kunt u vertrouwen op een professionele aanpak. Dit houdt in dat we bij de renovatie van uw parket niet alleen onze kennis en ervaring inzetten, maar ook gebruikmaken van enkel de beste apparatuur en werkwijze. Zo zullen we uw vloer altijd stofvrij schuren, waardoor u thuiskomt in een schone en prettige leefomgeving. We zijn een CBW erkend vakbedrijf en dus is de kwaliteit van ons werk wordt te allen tijde gegarandeerd. Laat u ook uw houten vloer schuren door MP Schuurtechniek? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button