Houten Vloer Schuren en Lakken

Laat u adviseren over uw houten vloer schuren en lakken door MP Schuurtechniek en maak de juiste keuze. De houten vloer is ontzettend veelzijdig en uiterst stijlvol. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we hem in steeds meer woningen aantreffen. De staat van de houten vloer kan per woning wel verschillen. In sommige huizen ligt het parket er fantastisch bij en in andere interieurs kan de houten vloer wel een opknapbeurt gebruiken. Dit is zeker het geval wanneer de vloer door vele jaren van intensief gebruik is gaan slijten of wanneer de vloer beschadigd is door bijvoorbeeld zware meubels, naaldhakken of speelgoed. U kunt dan het beste MP Schuurtechniek inhuren voor een complete behandeling van de houten vloer schuren en lakken bij u thuis. We gaan dan aan de slag met grof schuren, middelgrof schuren en fijn schuren, wat ervoor zorgt dat alle aanwezige oneffenheden in het hout geheel verwijderd worden. Vervolgens brengen we een aantal zeer dunne laagjes lak aan. Door dit tussentijds steeds even te polijsten zorgen we ervoor dat de lak goed aan uw houten vloer hecht.

Waarom uw Houten Vloer Schuren en Lakken

Wanneer uw houten vloer goed gelegd is, is hij klaar om tot wel een leven lang mee te gaan. Voor parketvloeren worden namelijk altijd duurzame en oersterke houtsoorten gebruikt, die wel tegen een stootje kunnen. Een robuuste houten vloer kan ook geschuurd worden. Hierbij wordt uitsluitend een heel dun toplaagje verwijderd, zodat er nog voldoende hout overblijft. Zonder een aantal goede laklagen is deze parket renovatie echter nog niet compleet. Het lakken van uw houten vloer zorgt ervoor dat het prachtige patroon van het hout bewaard en zelfs schitterend uitgelicht wordt. Dit kan overigens met allerlei zeer fraaie kleuren. Bovendien zorgt de lak ook voor een optimale bescherming van uw houten vloer. Vuil, vocht en andere ongewenste elementen krijgen voortaan geen kans meer om te zorgen voor nieuwe beschadigingen of ontsieringen in uw mooie houten vloer. Ga dus voor een optimale bescherming en laat uw houten vloer schuren en lakken door een echte specialist.

Houten Vloer Schuren en Lakken

Voordelen Houten vloer Schuren en Lakken

De houten vloer schuren en lakken brengt een aantal voordelen met zich mee, die we u uiteraard niet willen onthouden. Allereerst is er het feit dat u door deze behandeling de levensduur van uw houten vloer behoorlijk kunt verlengen. Daarnaast maakt de sterke laklaag dat uw vloer optimaal beschermd is tegen vuil en stof en ook goed bestand is tegen vocht en vloeistoffen. Uw vloer laat zich na het schuren en lakken ook zeer eenvoudig reinigen met de bezem, dweil en stofzuiger met parketborstel. Ander tussentijds onderhoud aan uw parketvloer is zelden nodig, wat u natuurlijk een behoorlijke tijdswinst oplevert. Bovendien kunnen we het lakken van uw houten vloer in vrijwel elke gewenste tint voor u uitvoeren. Er is namelijk keuze uit tientallen kleuren lak, die ook nog eens in glans en Ultra mat (SKYLT) verkrijgbaar zijn.

Tips Houten vloer Schuren en Lakken

Uw houten vloer schuren en lakken zorgt ervoor dat het parket weer helemaal opgeknapt wordt. Goed onderhoud dat u zelf uitvoert, zorgt ervoor dat dit resultaat behouden blijft. Hiertoe kunt u de vloer het beste met enige regelmaat licht vochtig reinigen. Op deze manier haalt u het losse stof en vuil van de vloer, waarna u verder kunt gaan met een speciale parketreiniger. We raden een verhouding aan van 5 liter water en 60 cc parketreiniger. Dit reinigt uw parket grondig, maar tast de beschermende laklaag op het hout niet aan. U kunt wat polymeer op de vloer aanbrengen om hem wat te voeden. Hierna uw vloer alleen nog even nadweilen en laten opdrogen.

35 Jaar ervaring in het Houten vloer schuren

Bij MP Schuurtechniek hebben we ruim 35 jaar ervaring als het gaat om een houten vloer schuren. Onze parketteurs weten precies waar ze mee bezig zijn als ze uw parket van een renovatie voorzien. Bovendien maken ze bij iedere klus gebruik van uitsluitend de beste schuurmachines en apparaten voor stofvrij schuren. Op deze wijze kunnen we de parket renovatie in uw woning snel, gemakkelijk en op een prettige manier voor u uitvoeren. Kunt u ook niet wachten tot het zover is? Plan dan snel een afspraak met ons in voor het houten vloer schuren en lakken en zet onze parketteurs bij u thuis aan het werk!

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button