Parket Schuren en Hardwax voor extra bescherming

Parket schuren en hardwax aanbrengen is de ideale manier om van een mooie, maar verouderde houten vloer weer een schitterende vloer als nieuw te maken. MP Schuurtechniek is hiervoor de juiste keuze. Het professioneel renoveren van parketvloeren is waar we dagelijks mee bezig zijn en dus kunt u volop vertrouwen op onze ruime ervaring, ons inzicht en onze vakkennis. Al bij de eerste tekenen van slijtage of verkleuring van uw houten vloer is het goed om ons een seintje te geven. Hoe eerder u de beschadigde houten vloer in uw woning namelijk laat herstellen, hoe beter het is. We zorgen voor een enorme verlenging van de levensduur van uw parketvloer, zodat u nog lang niet aan een nieuwe houten vloer hoeft te denken. Op deze manier bespaart u dus ook nog eens een hoop geld.

Waarom Parket Schuren en Hardwax?

Onze totaalbehandeling van parket schuren en hardwax neemt ongeveer een dag in beslag en in die tijd kunnen we de hele vloer in nieuwstaat herstellen. We beginnen met het gefaseerd schuren van het complete vloeroppervlak, van grof naar steeds fijner. Dit zorgt ervoor dat de aanwezige krassen, deuken, strepen, vlekken en verkleuringen volledig van het hout verwijderd worden. Aan het einde van de schuursessie is uw parket weer prachtig egaal en klaar om afgewerkt te worden met een beschermend middel. Voor de afwerking kunt u onder meer kiezen uit hardwax in vele verschillende kleuren. U kunt tevens kiezen uit zowel matte als zijdematte hardwax. De beschermende hardwax maakt uw houten vloer prima bestand tegen stof, vuil en vloeistoffen. Het is mogelijk de bestaande kleur op uw parketvloer te blijven doorvoeren, maar natuurlijk kunnen we ook een heel nieuw kleurtje aanbrengen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Parket Schuren en Hardwax

Voordelen Parket Schuren en Hardwax

Wanneer u kiest voor parket schuren en hardwax door het ervaren team van MP Schuurtechniek mag u profiteren van diverse voordelen. Zo maakt u uw houten vloer optimaal bestand tegen schade en vervuiling.Dit komt doordat de hardwax een afstotende werking heeft tegen zowel stof als vocht. De goede beschermlaag van hardwax zorgt er ook voor dat meubels en schoenen minder kans krijgen om uw houten vloer schade toe te brengen. Daarnaast is de optie van uw houten vloer schuren en hardwax aanbrengen de ideale manier om hem te laten matchen met uw interieur. U bepaalt immers altijd zelf welke kleur hardwax we op uw parketvloer aanbrengen. Verder is het plaatselijk bijwerken van een parketvloer met hardwax heel gemakkelijk. Op deze manier kunt een kleine beschadiging of vlek heel eenvoudig wegwerken.

Tips Parket Schuren en Hardwax

Vanzelfsprekend laat MP Schuurtechniek uw gerenoveerde houten vloer altijd netjes achter. Toch is het erg belangrijk om zelf door te blijven gaan met het schoonhouden van uw parket. Neem daarom minimaal een paar keer per week de stofzuiger met parketborstel of de bezem ter hand en verwijder het stof, zand of ander vuil van de vloer. Zo voorkomt u dat het de kans krijgt om uw vloer opnieuw te beschadigen. Als u vloeistoffen op de vloer morst is het aan te raden om deze direct te verwijderen, bij voorkeur met een zachte doek.

Wanneer uw parketvloer vies geworden is, kunt u hem heel eenvoudig even reinigen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Wisch Fix van OSMO of een vergelijkbaar onderhouds- en reinigingsmiddel op waterbasis. Ook een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel met alcohol is aan te bevelen. Verder is het slim ook tevens een onderhoudsolie te gebruiken, zodat de beschermende laag hardwax intact kan worden gehouden.

35 Jaar ervaring in parket schuren

Uw partner in parket schuren, MP Schuurtechniek, heeft inmiddels al weer ruim 35 jaar ervaring op het gebied van allround parket renovatie. Natuurlijk zijn we ons in die tijd blijven ontwikkelen en we werken dan ook met de meest moderne schuurmachines en middelen voor een perfect herstel van iedere soort houten vloer. Om die reden maken we graag een afspraak met u voor een vrijblijvende vloerinspectie in uw woning, waarbij we gelijk ook uw wensen kunnen doornemen met betrekking tot parket schuren en hardwax.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button