Uw Eiken Vloer Schuren een expertise van MP Schuurtechniek

Graag vertellen wij u meer over hoe een eiken vloer schuren door ons als ware kunst word verheven. Ligt er een mooie eikenhouten vloer in bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of slaapkamer en wilt u deze laten terugbrengen in zijn oorspronkelijke staat? Kies dan voor uw eiken vloer schuren door de ervaren parketteurs van MP Schuurtechniek. Deze methode zorgt ervoor dat alle beschadigingen in het hout en zelfs verkleuringen door vocht of zonlicht in het geheel worden verwijderd. Door ons specialistische team in te schakelen voor deze klus weet u zeker dat de beschadigingen bovendien niet zullen verergeren. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat u uw complete houten vloer moet vernieuwen. Heeft u het vermoeden dat uw eiken vloer toe is aan een professionele en grondige schuurbeurt? Neem dan zeker even contact met ons op. We komen dan bij u langs om de vloer te inspecteren en kunnen al op dat moment aangeven welke methode van renovatie het meest geschikt is voor toepassing op uw houten vloer.

35 Jaar ervaring in Parket schuren

MP Schuurtechniek werkt uitsluitend met zeer ervaren en vakkundige parketteurs. In totaal hebben we inmiddels al ruim 35 jaar ervaring in het parket schuren. U en uw eikenhouten vloer kunnen nu ook zelf profiteren van deze ervaring en onze enorme expertise. Wacht daarom zeker niet langer, maar maak al op korte termijn een afspraak met ons. Op deze manier hopen we u al spoedig te kunnen verblijden met een prachtige geschuurde eikenhouten vloer die er werkelijk als nieuw uitziet. Ons devies hierbij is dat wij pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent. Met onze magnifieke parket renovaties weten we echter wel zeker dat dit 100% gaat lukken! Bent u er klaar voor om het fraaie eindresultaat te aanschouwen? Mail of bel ons dan vandaag nog! Wij adviseren u graag over alles omtrent uw eiken vloer schuren.

Eiken Vloer Schuren en oliën

Het aanpakken van uw verontreinigde, beschadigde of versleten eikenhouten vloer start met een vakkundige schuurbeurt. Dit gaat in een drietal sessies waarbij we van grof naar middelgrof en ten slotte fijn schuren toewerken. Op deze manier worden de beschadigingen en andere ontsieringen in het hout volledig weggenomen. In sommige gevallen zijn er spijkers of schroeven in het hout aanwezig. Deze zullen we netjes drevelen, zodat de vloer mooi glad wordt. Eventuele gaatjes van spijkers zullen we opvullen en aanwezige v-naden worden door onze parketteurs subtiel gefreesd. Hierna kunnen we uw eiken vloer een passende nabehandeling geven. Dit kan met diverse soorten beschermmiddelen, waaronder olie. Door het vloer schuren en oliën wordt hij op de juiste wijze beschermd tegen nieuw vuil, stof en vocht.

Eiken Vloer Schuren

Eiken Vloer Schuren en Lakken

Bij het eiken vloer schuren in uw woning is het ook mogelijk om te kiezen voor het aanbrengen van lak. Dit doen onze parketteurs in een aantal dunne laagjes, die tussendoor ook nog eens gepolijst worden. Dit zorgt ervoor dat de lak extra goed hecht aan het eikenhouten oppervlak en geeft dus een nog betere bescherming aan uw vloer. Zaken als vocht en vuil, maar ook felle en indringende uv-straling heeft hierna geen schijn van kans meer om schade toe te richten aan uw schitterend herstelde eiken vloer. Zowel het oliën als het lakken van uw houten vloer kunnen we doen in een groot aantal kleuren van donker tot licht. Bij lakken is het ook nog eens zo dat u kunt kiezen tussen zeer glanzend en zeer mat en alles wat daar tussenin zit. 

Parket Renovatie met CWB garantie

Bij MP Schuurtechniek laten we niets aan het toeval over, zeker niet als het gaat om een mooie klus als het renoveren van uw hoge kwaliteit eiken vloer. Om deze reden zijn we dan ook een CWB Erkend Vakbedrijf. Het grote voordeel hiervan voor u als klant is dat u altijd zeker bent van uw aankoop en op ieder moment mag rekenen op een garantie op al ons geleverde werk. Dit geldt voor ons hele scala aan parket renovaties, waaronder uw eiken vloer professioneel laten reinigen, uw eiken vloer schuren en de nabehandeling van uw eiken vloer met hoogwaardige lak, olie of hardwax.
Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden of een vrijblijvende vloerinspectie aanvragen? We staan direct voor u klaar!

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button