Houten vloer Oliën

Uw houten vloer oliën is al jarenlang onze passie en doen wij dagelijks met veel plezier. Door de houten vloer in uw huis regelmatig schoon te maken met de dweil of stofzuiger haalt u al een hoop viezigheid en stof weg. Dit kan echter niet voorkomen dat er toch nog vuil achterblijft, dat zich vervolgens stevig vastzet in het hout. Uw parketvloer kan ook op een aantal andere manieren beschadigd raken. Wat dacht u bijvoorbeeld van kinderen die net iets te hardhandig met hun speelgoed over de vloer slepen of stoelen die u zelf over het hout heen schuift. Dit alles kan zorgen voor nare krassen en deuken in uw parketvloer. Gelukkig is er voor MP Schuurtechniek niets wat er niet opgelost kan worden. Schakel onze deskundige hulp dan ook snel in voor het schuren en voor het houten vloer oliën in uw woning. We zijn er zeker van dat u met het eindresultaat beslist tevreden zult zijn en dat u nog lang van uw herstelde vloer zult genieten.

Waarom uw Houten Vloer Oliën

Een goed begin is het halve werk en daarom is het belangrijk dat uw houten vloer in eerste instantie al op een deugdelijke en nette manier wordt gelegd. Vervolgens is het aan u om uw parket goed te blijven onderhouden. Op deze manier voorkomt u dat het hout snel gaat slijten. Daarnaast is ook van tijd tot tijd uw houten vloer oliën van belang om hem in de juiste conditie te houden. Laat dit over aan de ervaren parketteurs van MP Schuurtechniek en wij zorgen ervoor dat uw houten vloer weer net zo mooi wordt als toen hij gelegd werd. Deuken, krassen en zelfs kleurverschillen halen we zorgvuldig van de vloer. Vervolgens brengen we een nieuwe beschermlaag op het hout aan en is uw parketvloer klaar om nog jaren voor ultiem woongenot te zorgen.

Houten Vloer Oliën

Voordelen Houten vloer Oliën

Door te kiezen voor de houten vloer oliën in uw woning geniet u van de aanblik van een parketvloer als nieuw, zonder daadwerkelijk een fortuin aan een nieuwe vloer te hoeven uitgeven. Nadat we de hoogwaardige olie op uw parketvloer hebben aangebracht zult u direct merken dat hij voortaan minder onderhoud behoeft. Ontstaan er toch weer wat kleine krasjes, dan kunt u deze eenvoudig bijwerken zonder dat er een verschil in glans of kleur optreedt. Bovendien kunnen we uw houten vloer oliën in vele verschillende tinten en kleuren, zodat het parket altijd perfect past bij de rest van uw interieur. Op deze manier kunt u precies die huiselijke en knusse sfeer in uw woning creëren waar u naar op zoek was. Het oliën van uw parketvloer zorgt altijd voor een natuurlijke en gematteerde uitstraling en werkt afstotend tegen stof, vuil en vocht.

Tips Houten Vloer Oliën

Uw woning is natuurlijk niet steriel en dus kan het voorkomen dat er vuil, zand of stof op uw houten vloer terechtkomt. Het is verstandig om dit altijd zo snel mogelijk weg te halen. Hiervoor kunt u het beste een bezem of een stofzuiger met een parketborstel gebruiken, zodat u uw vloer niet beschadigt. Als u per ongeluk wat water of een andere vloeistof op uw houten vloer morst, kunt u dit het beste direct opdeppen met een zachte doek. U voorkomt hiermee dat het vocht in het hout trekt en hier voor een lelijke plek zorgt. Voor de meer hardnekkige vlekken is intensiefreiniger aan te raden en ook een vlekken verwijderaar is erg handig. De inzet van een goede onderhoudsolie zorgt ervoor dat de beschermlaag over uw parket netjes blijft. Onze parketteurs vertellen u graag meer over de beste middelen voor uw houten vloer.

35 Jaar ervaring in het Houten vloer schuren

De mannen van MP Schuurtechniek hebben 35 jaar ervaring op zak met een houten vloeren schuren . Ze zijn dus ook de perfecte keuze voor de parket renovatie bij u thuis. Wilt u weten wat voor moois we uw houten vloer kunnen brengen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende vloerinspectie op locatie en kom erachter welke mogelijkheden er zijn voor uw houten vloer oliën. We bekijken hoe het met uw parket gesteld is en geven u daarna een passend advies op maat.

CBW Erkenning
Vrijblijvende Offerte Aanvragen

 

Call Now Button