Parket Renovatie

Uw houten vloer prachtig laten herstellen door middel van een vakkundige parket renovatie? MP Schuurtechniek voorziet uw parket van een schitterende totaalbehandeling, waarbij uw vloer uiteraard ook vakkundig wordt afgewerkt. U kunt hierbij kiezen uit diverse fraaie middelen, zodat de gewenste uitstraling altijd bereikt wordt. Of u nu gaat voor een traditionele stijl of juist een modern ogende parketvloer, we maken het geheel voor u in orde. Middels onze parket renovatie kunt u uw bestaande houten vloer lekker laten opfrissen en tegelijkertijd ook laten ontdoen van alle aanwezige beschadigingen en ontsierende vlekken. Dit zorgt ervoor dat uw vloer veel langer meegaat en u voorlopig nog lang geen nieuw parket hoeft te leggen. Wilt u ook op een betaalbare manier zorgen voor een parketvloer als nieuw? Schakel dan direct onze ervaren parket specialisten in!

Parket Renoveren met 30 jaar ervaring

De parketteurs van ons bedrijf MP Schuurtechniek hebben een enorme ervaring met parket renovatie in alle soorten en maten. We doen dit werk al weer 30 jaar en dus kunt u gerust stellen dat we een ware expert zijn op ons terrein. U bent dan ook altijd verzekerd van de beste werkmethodes en vanzelfsprekend gebruiken we voor het renoveren van uw houten vloer uitsluitend de beste schuurmachines. Dit houdt in dat we ook altijd de methode stofvrij schuren inzetten. Stofvrij schuren is een vorm van parket renovatie waarbij we uiterst schoon te werk kunnen gaan. Naast de schuurmachine zetten we namelijk ook een stofzuigsysteem aan, dat houtsnippers en stofdeeltjes uit de lucht zuivert. Dankzij deze methode kunnen we uw parket versneld schuren. Bovendien behoedt deze werkwijze u van allergische reacties en irritaties aan onder meer de luchtwegen.

CBW Erkenning
Parket Renovatie

Parket Schuren

Onze parket renovatie bestaat uit twee onderdelen: het parket schuren en vervolgens de vloer afwerken. Het schuren van uw houten vloer gaat in drie achtereenvolgende stappen, waarbij we grof, middelgrof en fijn schuren. Hierdoor kunnen we de vlekken, kringen, krassen, putten en deuken verwijderen die zich in de loop der tijd meester hebben gemaakt van uw parketvloer. Na de schuurbehandeling is uw vloer weer mooi vlak en schoon. We werken hem vervolgens af met een middel naar keuze. U kunt hierbij opteren voor lak, olie of hardwax. De variant van uw keuze beschermt de gerenoveerde houten vloer tegen nieuwe vlekken en beschadigingen, zodat de conditie en de levensduur van uw parket niet in het geding komen. Naast parket in standaard motieven zijn we tevens gespecialiseerd in het renoveren van parket met bijzondere patronen. U zit bij ons dus altijd goed.

Parket Schuren en lakken

Bij MP Schuurtechniek heeft u altijd een grote vrijheid in de keuze voor beschermende middelen voor de afwerking van uw vloer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor parket schuren en lakken. Het mooie van lak is dat het in glanzende en matte varianten verkrijgbaar is en bovendien in vele verschillende kleuren leverbaar is. Het afronden van de parket renovatie in uw woning met behulp van parketlak geeft uw vloer een goede bescherming tegen stof, vuil en nieuwe beschadigingen. Wilt u weten hoe de verschillende kleuren lak eruitzien? Vraag onze parketteurs dan om langs te komen met een set kleurstalen en om desgewenst een aantal varianten uit te proberen op een klein stukje van uw vloer.

Parket schuren en oliën

Ook uw parket schuren en oliën behoort tot de mogelijkheden als het gaat om onze vakkundige parket renovatie. MP Schuurtechniek beschikt altijd over een zeer ruim aanbod aan oliesoorten in vele prachtige kleuren. Het effect van uw gerenoveerde houten vloer oliën is altijd prachtig mat en uw parket geeft uw interieur dan ook een heel fraaie aanblik. Kunt u niet wachten tot we bij u thuis aan de slag gaan met het renoveren van uw gehele parketvloer? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het team van MP Schuurtechniek. Dit kan heel gemakkelijk via de mail of per telefoon. Voor we daadwerkelijk aan de slag gaan met het schuren en nabehandelen van uw parket is het verstandig om eerst een vrijblijvende vloerinspectie aan te vragen. Dit is geheel kosteloos en maakt snel duidelijk voor welk type parket renovatie u het beste kunt kiezen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button