Parketvloer Schuren

Laat uw parketvloer schuren door MP Schuurtechniek en haal kwaliteit in huis! De vloer is één van de belangrijkste elementen in uw interieur en dus verdient hij de allerbeste verzorging. Toch kan het voorkomen dat uw vloer beschadigd raakt. Wanneer het hierbij gaat om een houten vloer is dit eigenlijk geen enkel probleem, want u kunt nu heel eenvoudig MP Schuurtechniek inhuren! Ons bedrijf is gespecialiseerd in de behandeling, renovatie en het onderhoud van parketvloeren in alle soorten, maten en uitvoeringen. Dit doen we al enkele decennia en dus kunt u gerust stellen dat we een ware expert op dit gebied zijn. In al ons werk gaan we voor uitstekende service en de hoogste kwaliteit. Door altijd te werken met de beste parketteurs, juiste en meest moderne apparatuur en de meest geschikte middelen kunnen we deze service en kwaliteit garanderen. Wilt u weten wanneer we voor u aan de slag kunnen gaan met uw parketvloer schuren? Geef ons dan snel even een belletje!

Uw Parketvloer laten schuren met 35 jaar ervaring

MP Schuurtechniek heeft 35 jaar ervaring met de parketvloer schuren bij vele particulieren en bedrijven. Keer op keer laten we onze klanten versteld staan met een houten vloer die er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. Veel mensen kunnen niet geloven dat het om dezelfde vloer gaat die ze even daarvoor hebben achtergelaten. Toch is het eenmaal een feit dat we zelfs de meest versleten en beschadigde vloeren weer geheel in nieuwstaat kunnen terugbrengen. Dit doen we door de houten vloer in meerdere fases van grof naar fijn te schuren. Hierdoor maken we het parket weer helemaal glad, schoon en vrij van vlekken en ontsieringen. Gedurende de 35 jaar dat we dit werk doen, hebben we wel een aantal veranderingen meegemaakt. Zo is stofvrij schuren tegenwoordig echt de standaard en dat is maar goed ook! Deze methode van parketvloer schuren zorgt er namelijk voor dat er geen stof en houtgruis meer vrijkomt tijdens het schuren. Hierdoor kunnen onze parketteurs veel sneller werken en bovendien kunnen we de kans op irritaties en allergische reacties drastisch verkleinen.

Laat uw vloer schuren met CBW Garantie

Bij MP Schuurtechniek zijn we trots op wat we leveren en dus bieden we u altijd de beste service en de hoogste kwaliteit houten vloer renovaties door uw parketvloer schuren vakkundig voor uit te voeren. Hierbij kunt u altijd vertrouwen op onze CBW garantie, waardoor u verzekerd bent van een eindresultaat dat 100% naar behoren is. Daarnaast is ons bedrijf tevens een 5 sterren specialist en hierdoor kunt u altijd van ons uitstekende advies, garantie, kwaliteit, service en vakmanschap op aan. Ook ons personeel beschikt over de juiste papieren. Al onze parketteurs zijn namelijk in het bezit van een BONA certificering en hebben de opleiding tot allround parketteur met succes voltooid. Ze beheersen alle benodigde technieken voor het schitterend herstellen van uw houten vloer tot in de puntjes en leveren u alleen het allerbeste werk af.

Parketvloer Schuren

Parketvloer Schuren en Lakken

Iedere behandeling van de parketvloer schuren in uw woning vraagt om een nette afwerking. Dit kunnen we onder meer via lakken doen. De lak wordt aangebracht in een aantal dunne lagen en voor de beste hechting na ieder laagje even gepolijst. De lak zal uw houten vloer beschermen tegen nieuw stof, vuil, zand en vocht. Ook biedt het een goede bescherming tegen krassen, deukjes en putten in de vloer. Voordat we de lak op uw parketvloer aanbrengen moeten we natuurlijk wel weten welke variant het wordt. U kunt bij ons dan ook kiezen uit vele fraaie kleuren lak, die verkrijgbaar zijn in glans en in mat. Wilt u eerst een aantal kleurstalen van onze lak zien voordat u een keuze maakt? Dat kan! Maak snel een afspraak met onze parketteur voor een vrijblijvende vloerinspectie en intake bij u thuis.

Parketvloer schuren en Oliën

De wensen van de klant zijn voor ons altijd leidend en zo is het dus ook wanneer we uw parketvloer schuren. Misschien heeft u wel vloerverwarming in huis liggen en kiest u daarom liever voor het aanbrengen van een beschermende laag olie. Dit is een uitstekende keuze, omdat de olie uw vloer niet alleen bestand maak tegen vuil, vloeistoffen en stof, maar ook een goede bescherming biedt tegen scheuren of barsten in het hout als gevolg van temperatuurswisselingen. Onze oliesoorten geven uw vloer ook nog eens een prachtige matte finish en laten het natuurlijke generfde patroon van het hout heel mooi naar voren komen. Vanzelfsprekend is de olie ook in vele verschillende kleuren leverbaar.

Uw Houten vloer schuren met 35 jaar ervaring

De parketteurs van MP Schuurtechniek hebben allemaal de nodige ervaring met allround parket renovatie. Ze draaien hun handen dan ook niet om voor een professionele houten vloer reiniging of de parketvloer schuren in uw woning. Als specialist met 35 jaar ervaring in het vak horen we het graag wanneer u onze hulp nodig hebt. Zo hoeft u zelf niet moeilijk te doen met een gehuurde schuurmachine, waarvan u nog maar moet afwachten of hij wel naar behoren werkt. In plaats daarvan gaan we direct voor u aan de slag met onze perfecte afgestelde en moderne schuurapparatuur en leveren een fraai herstelde houten vloer af.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Als u al onze opties bij het renoveren van uw houten vloer zo bij elkaar ziet, vraagt u zich wellicht af welke keuze het beste is voor specifiek uw parketvloer. Om u een goed advies op maat te kunnen geven, komen we dan ook met alle plezier bij u langs voor een geheel vrijblijvende inspectie van uw vloer. Dit maakt duidelijk hoe het momenteel met de kwaliteit van uw parket gesteld is en onze parketteurs kunnen u met deze informatie precies aangeven welke optie het meest geschikt is voor uw beschadigde, verkleurde of verontreinigde houten vloer. Voor het maken van een afspraak voor deze vloerinspectie kunt u op ieder gewenst even contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. Laat uw parketvloer schuren door MP Schuurtechniek en ga voor kwaliteit!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button