Uw Vloer Schuren wij met passie en 35 jaar ervaring

Wanneer u op het moment bent aanbeland dat u wilt kiezen voor uw vloer schuren, is het raadzaam om hiervoor een specialist in te schakelen. Deze heeft de juiste kennis en ervaring en beschikt bovendien over precies de juiste apparatuur om de klus tot een goede einde te brengen. Een houten vloer die netjes gelegd is, geeft iedere woning extra cachet en wekt een zeer verzorgde indruk. Daarnaast laten parketvloeren zich heel gemakkelijk onderhouden. Regelmatig de vloer stofzuigen met behulp van een speciale parketborstel haalt het meeste vuil weg. Het meer hardnekkige vuil kunt u met een speciaal reinigingsmiddel voor houten vloeren verwijderen. Voor alles wat daarna nog overblijft, zoals deuken, slijtplekken en krassen, is er de mogelijkheid van uw houten vloer schuren.

Uw Vloer Stofvrij Schuren

Het schuren van uw gehele houten vloer nam altijd veel tijd in beslag, maar gelukkig hebben we deze tijd inmiddels aanzienlijk weten te verkorten. Dit kunnen we doen dankzij de prachtige methode genaamd stofvrij schuren. Hierbij schakelen we behalve het schuurapparaat ook een soort stofzuiger in, die het losse stof en de flintertjes van het hout geheel uit de lucht zuiveren. Het dwarrelt dus niet door de kamer en zo houden onze parketteurs een beter overzicht. De 3 à 4 schuurbeurten van grof naar fijn kunnen hierdoor sneller achter elkaar plaatsvinden en u kunt daarna ook weer sneller gebruikmaken van de ruimtes waarin geschuurd is. Het stofvrij schuren van uw houten vloer heeft daarnaast ook nog eens een positief effect op de gezondheid, omdat het allergieën en irritaties helpt te verminderen. Voor het vloer schuren bent u bij MP Schuurtechniek aan het juiste adres.

Vloer Schuren

Vloer Schuren en Lakken

De mannen van MP Schuurtechniek zijn de ware specialisten op het gebied van renovatie van houten vloeren. Hiervoor gaan ze met behulp van degelijk afgestelde schuurmachines aan de slag om in 3 tot 4 schuurgangen alles van de vloer af te halen wat er niet hoort. Van ontsierende deuken tot verkleurde gedeeltes en vochtkringen op het hout, stuk voor stuk worden deze oneffenheden weggenomen. Na het vloer schuren is het vervolgens tijd voor de afwerking. Hiervoor heeft u een aantal verschillende opties, waaronder ook het lakken van uw parketvloer. Dit kunnen we voor u doen met een glanzende of juist een matte lak in een ruim aanbod aan prachtige kleuren.
Laat uw vloer schuren en lakken door MP Schuurtechniek en beleef de kracht van het 3 laags lak systeem.

Vloer Schuren en Oliën

U kunt er ook voor kiezen om de afwerking van uw geschuurde houten vloer met olie te laten verrichten. Ook bij deze optie is er een breed scala aan kleurschakeringen en zo vindt u altijd wel een tint die precies bij uw smaak en interieur past. Komt u er toch nog niet uit? Dan helpen onze parketteurs u graag met het vinden van de meest passende kleur olie voor het beschermen van uw parket na het vloer schuren. In tegenstelling tot het lakken van de vloer is het oliën van het parket alleen mogelijk met een matte variant. Deze brengt dan wel heel mooi het houtpatroon naar voren en beschermt het parket tevens tegen wisselingen in de temperatuur. Door te kiezen voor het vloer schuren en oliën kiest u voor een prachtige en natuurlijke uitstraling van uw parketvloer.

Parket Schuren de basis van parket renovatie

De basis van een deugdelijke parket renovatie wordt gelegd door vakkundig parket schuren. Wanneer u hiervoor kiest, kan uw parketvloer in de meeste gevallen weer jarenlang mee. Zo behaalt u uiteindelijk een flinke besparing, omdat u niet hoeft te investeren in een dure nieuwe parketvloer. Kiest u ook vandaag nog voor een professionele renovatie van het parket in uw woning? Neem dan direct contact op met het team van MP Schuurtechniek voor het vloer schuren en plan een afspraak met ons in!

Vrijblijvende vloerinspectie voor uw parket onderhoud

Voordat we beginnen aan de daadwerkelijke renovatie van uw houten vloer komen we graag eerst bij u langs voor een vrijblijvende inspectie voor uw parket onderhoud. Tijdens deze bijeenkomst nemen we met u door wat uw wensen en voorkeuren zijn en kunnen we alvast zien wat de huidige staat van uw vloer is. Zodra we dit alles in ons hebben opgenomen kunnen we een plan van aanpak opstellen voor het vloer schuren bij u thuis welke geheel op maat voor u wordt gemaakt. Hierna is het tijd om over te gaan tot het parket schuren en behandelen met een afwerking naar keuze.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button