Parket Schuren Wijk bij Duurstede? MP Schuurtechniek

Zeker als uw parketvloer al enige jaren ligt, zult u te maken krijgen met steeds meer vervuiling en slijtage aan het hout. In dat geval is het slim om een parket renovatie te laten uitvoeren. Uw plaatselijke expert hierin is Parket Schuren Wijk bij Duurstede. Ons team van allround parketteurs tovert uw verouderde vloer liefdevol weer om tot een parketvloer als nieuw. De kosten hiervan liggen een flink stuk lager dan de prijs van een nieuwe houten vloer, dus schakel ons vandaag nog in voor het opwaarderen van uw huidige vloer!

Parket schuren Wijk bij Duurstede: Uw lokale specialist

Binnen ons bedrijf bundelen wij een ruime ervaring in het renoveren van houten vloeren met een gedegen kennis over de regio. Hierdoor zijn de lijntjes met onze klanten altijd kort, wat zorgt voor nog betere en snellere resultaten bij parket schuren Wijk bij Duurstede. Overigens werken we zowel bij particulieren als bij bedrijven, zodat iedereen kan profiteren van onze topkwaliteit vloer renovaties! Om erachter te komen wat we voor u en uw houten vloer kunnen betekenen, kunt u nu direct contact met ons opnemen.

35 jaar ervaring als erkend parketteur in Wijk bij Duurstede en omstreken

We zijn al ruim een kwart eeuw in het mooie parketteursvak werkzaam en zijn hiermee een echte specialist geworden in zowel professioneel houten vloeren reinigen als het parket schuren in Wijk bij Duurstede. Tevens zijn al onze medewerkers uitstekend opgeleid tot gecertificeerd parketteur. Dat wil zeggen dat geen enkele vloer ons te lastig is en dat uw vloer altijd enorm opknapt van één van onze vakkundige behandelingen. Maak snel een afspraak voor de volledige renovatie van uw parket of plan een adviesmoment bij u thuis in.

parket schuren Wijk bij Duurstede
parket schuren Wijk bij Duurstede

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

U kunt op ieder gewenst moment een afspraak met ons inplannen voor een bezoek door een ervaren parketteur uit ons team. Hierbij onderzoekt hij kosteloos en vrijblijvend de huidige staat van uw parket en geeft hij u tevens een advies dat helemaal is afgestemd op uw vloer. Aan de hand van deze informatie kunt u verdere stappen zetten in de richting van uw parket renovatie. Weet u al precies wat u wilt bij uw parket schuren in Wijk bij Duurstede? Laat u wensen dan gelijk even aan ons weten! We sturen u dan een offerte op maat toe.

Parket Schuren in Wijk bij Duurstede en omstreken

In de meeste gevallen is parket schuren in Wijk bij Duurstede de beste oplossing voor het geheel herstellen van uw vloer. Het kan echter ook zo zijn dat we parket reinigen aanraden. Het ligt er maar net aan hoe ernstig uw houten vloer vervuild of beschadigd is. Een behandeling van parket reinigen werkt uitstekend om oppervlakkige schade en vervuiling te verwijderen. Het parket schuren is nodig bij de aanwezigheid van grotere schade of verontreiniging. In dat geval schuren we een dunne laag hout af, waarna er een vlakke en schone vloer achterblijft. Beide opties worden afgerond door de toevoeging van een beschermmiddel als vloerolie, hardwax of lak. Ook voor het parket schuren in Utrecht kun u absoluut bij ons terecht!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

 

Call Now Button