Parketvloeren en houten vloeren lakken

Parketvloeren en houten vloeren lakken door een specialist met 30 jaar ervaring. Wilt u een optimale bescherming van uw parketvloer of houten vloer, met weinig onderhoud? Laat uw vloer lakken door MP Schuurtechniek voor een prachtig resultaat.

Parketvloer lakken: de beste en hardste bescherming

U krijgt na het schuren en polijsten de hardste en beste vorm van bescherming van uw parketvloer of houten vloer met het aanbrengen van een laklaag. MP Schuurtechniek is niet alleen gespecialiseerd in het schuren en polijsten van allerlei houten voeren, maar ook in het aanbrengen van een laklaag naar keuze die uw vloer volledig afschermt tegen vuil, vocht en vlekken. Uw vloer wordt driemaal gelakt. U heeft de keuze uit verschillende glansgradaties, van extreem glanzend of zijdemat tot mat of extreem mat. Populair is de Skylt lak, die uw vloer een onbehandelde en natuurlijke look geeft.

Het schuren en lakken van parketvloeren gebeurd in 2 stappen

Stap 1

MP Schuurtechniek zorgt er eerst voor dat uw vloer stofvrij, egaal en droog is, waarna de lakbehandeling begint. U kunt kiezen uit verschillende glansgradaties, varierend van extreem glanzend tot extreem mat. De lak wordt in drie lagen aangebracht en biedt van bovenaf de hardste en beste bescherming tegen vuil, vocht en vlekken.

Meerdere laklagen voor een strakke uitstraling

Een gelakte parketvloer of houten vloer is uitstekend bestand tegen vuil en vloeistoffen. Eenmaal gelakt, vraag de vloer weinig onderhoud. U kunt de vloer gewoon stofzuigen of dweilen, zonder risico op aantasting van de laklaag. Een lakafwerking in meerdere lagen geeft uw vloer een strakke uitstraling. Het parket of andere houtsoort wordt van bovenaf beschermd. U kunt voor het periodiek onderhoud een speciale polish ofwel poetsmiddel gebruiken. Met het laten lakken toont uw parketvloer weer als nieuw en gaat deze langer mee.

Stap 2

Een met lak afgewerkte vloer heeft een droogtijd van circa 24 uur. De vloer kan pas worden belopen als de lak geheel is opgedroogd. Gelakte parketvloeren hebben weinig onderhoud nodig. Voor het regelmatige onderhoud van de gelakte vloer kunt u een speciale polish ofwel poetsmiddel gebruiken om het mooie aanzien van uw duurzame vloer te behouden.

Waarom mijn parketvloer of houten vloer lakken?

  • Voor een strakke uitstraling naar keuze, van extreem glanzend tot extreem mat
  • Voor optimale bescherming tegen vuil, vocht en vlekken
  • Voor het wegwerken van krasjes, deukjes, kleur- of glansverschillen
  • Als u een onderhoudsarme vloer wilt met een lange levensduur

Wilt u dat wij uw parketvloer of houten vloer lakken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wilt u meer informatie of advies over parketvloer schuren? Bel gerust op naar onderstaand nummer.

Offerte aanvragen 06 – 54 34 05 17

Call Now Button