Parketvloeren en houten vloeren schuren

Wilt u uw parketvloer of houten vloer laten schuren en behandelen? MP Schuurtechniek beschikt over de kennis, de ervaring en de materialen om uw vloer weer zijn oude glans te geven.

Vele redenen voor parket schuren

Er zijn vele redenen om uw parketvloer of houten vloer te laten schuren, polijsten en te behandelen met een beschermende olielaag, laklaag of hardwaxolielaag. MP Schuurtechniek komt als geroepen als u slijtageplekken in uw vloer heeft, er krassen of deukjes in uw vloer zitten, er kleurverschillen zijn ontstaan door invallend zonlicht of er water- of verhuisschade is opgetreden. Parket schuren biedt ook een perfecte oplossing als u een andere uitstraling of kleur van uw vloer wenst, bij uitbreiding van uw vloer en als u een onderhoudsvriendelijke vloer wilt. In alle gevallen is MP Schuurtechniek uw vakkundige en voordelige partner.

Stap 1

Uw vloer wordt stofarm schoon geschuurd, spijkertjes worden indien aanwezig gedreveld en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt, waarna uw vloer wordt gepolijst om een glad oppervlak te krijgen. .

Parket behandelen met olie, lak of hardwaxolie

Een parketvloer of houten vloer zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling in huis en biedt maximaal comfort. Deze duurzame vloeren hebben goed onderhoud nodig om vele jaren mee te kunnen en hun glans te behouden. Afhankelijk van uw parketsoort kunnen wij uw vloer stofvrij schuren, polijsten, borstelen, oliën, lakken en hardwaxoliën in de gewenste kleur. Na het schuren in drie fases – grof, middel en fijn – krijgt uw vloer een mooie afwerking. Uw vloer ziet er hierna weer even fraai uit als toen deze werd gelegd. U heeft weer jarenlang plezier van uw geschuurde of gerenoveerde parketvloer.

Stap 2

Na het schuren en polijsten zijn verschillende slijtlaagafwerkingen mogelijk.

Wanneer mijn parketvloer of houten vloer schuren?

  • Voor het verwijderen van krassen en deuken
  • Voor het wegwerken van slijtplekken en kleurverschillen
  • Als u een andere uitstraling of kleur wenst
  • Bij uitbreiding van uw parketvloer of houten vloer
  • Als u een onderhoudsvriendelijke vloer wilt met een goede beschermlaag

Wat is uw project voor vloer schuren of vloerrenovatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wilt u meer informatie of advies over parketvloer schuren? Bel gerust op naar onderstaand nummer.

Offerte aanvragen 06 – 54 34 05 17

Call Now Button